Nadbużańska Akademia Smaku 2017
„Nadbużańska Akademia Smaku”
LISTA OSÓB ZAKWALIFIKOWANYCH DO KONKURSU KULINARNEGO NADBUŻAŃSKA AKADEMIA SMAKU 2017
|
Chełm |
|
Ruda-Huta /Ruda-Opalina Ruda-Huta /Rudka |
|
Ruda-Huta /Leśniczówka |
|
Ruda-Huta /Ruda |
|
Ruda-Huta /Ruda |
|
Ruda-Huta /Ruda |
|
Ruda-Huta /Ruda |
|
Wola Uhruska /Siedliszcze |
|
Wola Uhruska /Siedliszcze |
|
Wola Uhruska /Siedliszcze |
|
Wola Uhruska /Siedliszcze |
|
Rejowiec/Marynin |
|
Rejowiec/Hruszów |
|
Rejowiec/Hruszów |
|
Rejowiec/Hruszów |
|
Rejowiec/Hruszów |
|
Białopole/Teresin |
|
Białopole/Teresin |
|
Białopole |
|
Kamień |
|
Wojsławice/Partyzancka Kolonia |
|
Wojsławice |
|
Gmina Ruda-Huta
Gminny Ośrodek Kultury w Rudzie-Hucie
Starostwo Powiatowe w Chełmie
zapraszają do uczestnictwa
w konkursie potraw regionalnych
która odbędzie się dnia
20 sierpnia 2017 r.
w Parku Podworskim w Hniszowie
gmina Ruda-Huta
„BOLKOWANIE 2017”
(uroczystości imieninowe Dęba „Bolko”)
W konkursie mogą wziąć udział mieszkańcy gminy Ruda-Huta, powiatu chełmskiego oraz obszaru działania Lokalnej Grupy Działania „Poleska Dolina Bugu”.
1.Warunkiem uczestnictwa jest zaprezentowanie jednej regionalnej potrawy kulinarnej, tradycyjnej dla naszego regionu
potrawy pochodzenia: zwierzęcego, roślinnego i inne zgłaszana potrawa nie może być potrawą, która była nagrodzona w ubiegłym roku. Ilość miejsc jest ograniczona(max. 26), decyduje kolejność zgłoszeń.
2. Karty powinny wpłynąć do 14.08.2017 roku.
3. Kartę zgłoszenia można pobrać w Domu Kultury w Rudzie-Kolonii, Domu Kultury w Żalinie, Centrum Kultury i Rekreacji w Rudce lub strony internetowej: www.gok.ruda-huta.pl
4. Komisja konkursowa dokona wyboru: „Nadbużańskiego Smaku”
5.Przewidziano nagrody i wyróżnienia.
Więcej informacji pod nr tel.82 568 60 55, pełny regulamin i karta zgłoszenia dostępne poniżej: