Aktualności
Ogłoszenia

Nadbużańska Akademia Smaku 2014

Dnia .

LISTA OSÓB ZAKWALIFIKOWANYCH
DO KONKURSU KULINARNEGO
NADBUŻAŃSKA AKADEMIA SMAKU

  1. Elżbieta Szczółko - Chełm
  2. Robert Szczółko - Chełm
  3. Danuta Świeczak -Wierzbica / Chylin Wielki
  4. Teresa Wilkos – Kamień / Kamień Kol.
  5. Elżbieta Toporowska – Ruda-Huta / Ruda
  6. Grażyna Iwanicka – Ruda-Huta / Ruda
  7. Renata Szalewicz – Ruda-Huta / Ruda
  8. Zofia Paradowska – Ruda-Huta / Ruda
  9. Agnieszka Hamulczuk – Ruda-Huta / Ruda
  10. Sylwia Michałuś – Ruda-Huta / Ruda
  11. Milena Toporowska – Ruda-Huta / Ruda
  12. Jolanta Gugała – Ruda-Huta / Ruda
  13. Honorata Kruk KGW Rożdżałów – Chełm / Rożdżałów
  14. Katarzyna Tomala – Wojsławice / Partyzancka Kol.
  15. Wanda Wołoszyńska - Stary Brus / Kołacze
  16. Walentyna Hawryluk – Ruda-Huta / Żalin
  17. Milena Plizga - Wola Uhruska / Uhrusk
  18. Elżbieta Kowalczuk - Wola Uhruska / Uhrusk
  19. Piotr Deniszczuk – Wierzbica / Wygoda
  20. Agnieszka Okoń WTZ – Siedliszcze / Majdan Zahorodyński
  21. Eryka Watrak WTZ – Siedliszcze / Majdan Zahorodyński
  22. Wioletta Iwaniuk WTZ – Siedliszcze / Majdan Zahorodyński
  23. Wiesława Kuśmierczuk - Dubienka
  24. Krystyna Jagodzińska - Dubienka
  25. Henryka Prus - Dubienka
  26. Danuta Pozaroszczyk – Dubienka / Starosiele
  27. Bogumiła Kręcisz – Brzeźno / Olenówka
  28. Janina Walczuk – Dorohusk / Okopy
  29. Józefa Albiniak – Dorohusk / Okopy
  30. Halina Haratym - Srebrzyszcze

 Nabór zamknięty !!!

Gmina Ruda-Huta
Starostwo Powiatowe w Chełmie
Gminny Ośrodek Kultury w Rudzie-Hucie

zapraszają do uczestnictwa w konkursie potraw regionalnych
„Nadbużańska Akademia Smaku”
który odbędzie się dnia
17 sierpnia 2014r. w Parku Podworskim w Hniszowie
Gmina Ruda- Huta
„BOLKOWANIE”

W konkursie mogą wziąć udział mieszkańcy gmin powiatu chełmskiego oraz obszaru działania Lokalnej Grupy Działania "Poleska Dolina Bugu".

  1. Warunkiem uczestnictwa jest zaprezentowanie jednej regionalnej potrawy kulinarnej, tradycyjnej dla naszego regionu potrawy pochodzenia: zwierzęcego, roślinnego i inne zgłaszana potrawa nie może być potrawą, która była nagrodzona w ubiegłym roku.
  2. Ilość wystawców jest ograniczona, decyduje kolejność zgłoszeń.
  3. Na zgłoszenia czekamy do 05.08.2014 roku. 
  4. Kartę zgłoszenia można pobrać w  Urzędzie Gminy w Rudzie – Hucie lub w Gminnym Ośrodku Kultury w Rudzie.
  5. Komisja konkursowa dokona wyboru: „Nadbużańskiego Smaku”
  6. Przewidziano nagrody i wyróżnienia.

Pliki do pobrania:

Więcej informacji pod nr tel. (082) 568 60 33 lub 568 60 55

Odwiedza nas 9 gości oraz 0 użytkowników.

Licznik odwiedzin: dzisiaj: 33 → wczoraj: 55 → a dotychczas: 117887

PLG_GSPEECH_SPEECH_BLOCK_TITLE PLG_GSPEECH_SPEECH_POWERED_BY GSpeech